Boje

Kombinacija boja u odjeći

Kombinacija boja u odjeći
Sadržaj
 1. Principi kombinacije
 2. Kako i s čime kombinirati boje?
 3. Kombinacija kontrastnih boja
 4. Neobične opcije
 5. Kombinacije u gornjoj odjeći
 6. Izbor odjeće i obuće
 7. Kako se uskladiti s dodacima
 8. stol
 9. Pravila kombinacije boja
 10. Prekrasne kombinacije

Sposobnost pravilnog kombiniranja boja u odjeći važna je vještina, svladavši je, uvijek možete izgledati sjajno!

Principi kombinacije

Jednobojna

Prvo, razgovarajmo o jednobojnoj skupini, koja se sastoji od linije istog spektra boja. To jest, vaša slika treba biti izrađena u jednoj shemi boja, stvari se mogu razlikovati samo u sjeni - od tamne do svijetle.

Najjednostavniji i najpopularniji jednobojni je crni. Odjeća izrađena u ovoj boji naziva se totalno crna. Slika izrađena u bijeloj boji izgleda spektakularno, odnosno potpuno bijela.

Ali nemojte se zadržavati na neutralnim bojama, izgledajte mnogo zanimljivije u svijetlim bojama. Nekoliko nijansi na slici izgledaju zanimljivije i bogatije od jednobojne kompozicije.

U tom slučaju dopušteno je dodati dodatak druge boje. Na primjer, razrijedite bijeli ansambl žutom spojkom ili sivo crvenom.

2 boje

Kontrastne boje ili srodno-kontrastne boje mogu se dobro kombinirati jedna s drugom.Boje koje su jedna nasuprot drugoj u kotaču boja izgledaju spektakularno u paru. Par može biti ili svijetao, izražajan ili mekši ako je kontrast smanjen.

3 boje

Postoji nekoliko opcija kako možete kombinirati 3 boje u jednom izgledu. Na primjer, u sličnosti, koristeći povezane nijanse u jednom luku. Vrlo česta kombinacija trijade je kombinacija triju nijansi koje se mogu spojiti na jednakostranični trokut na kotaču boja. Možete sami povezati linije kako biste pronašli najzanimljivije kombinacije. Ako imate crveni kaput i zelene hlače, kotačić u boji pomoći će vam da odaberete bluzu ili džemper koji će izgledati skladno u ovom looku.

4 boje

Kombinacija četiri boje naziva se tetrada i zahtijeva određene vještine. Njegov princip temelji se na kombinaciji boja, koje su predstavljene na kotaču boja u obliku kvadrata ili pravokutnika. Istodobno, dopušteno je ukloniti jednu od boja iz ovog "kvarteta", ali slika će i dalje ostati skladna.

Vrlo je teško zapamtiti ove kombinacije, stoga, kada sastavljate takav luk, morate koristiti krug ili se možete usredotočiti na gotove kombinacije špijunirane na modernoj web stranici ili na sjajnim stranicama.

Kako i s čime kombinirati boje?

Klasični

Klasične ili osnovne - to su univerzalne boje koje pristaju svakom tipu boja.

Klasici su crna, siva, bijela, bež, smeđa i plava.

 • Crna je elegantna i dobro mršavi figuru. On je uvijek u modi, pogotovo ako odaberete stvari klasičnog kroja. Najbolje je kombinirati s crnim kontrastnim bojama, svijetlim ili svijetlim.
 • Siva je suzdržana i konzervativna, njena paleta je opsežna, ima puno podtonova. Kombinacije sa sivom odjećom su mirne i meke.

U ležernim lookovima siva se najbolje kombinira s neutralnim i pastelnim bojama. Za grublji izgled odaberite grafitnu i crnu, naglašavajući jarkocrveni ruž ili cipele.

  • Bijela je boja suzdržanosti i nevinosti. Ima ogroman broj nijansi, od hladnog snježnog do toplog mliječnog. Odjeću možete kombinirati s bijelim, pastelnim, nježnim bojama, a možete i svijetle i privlačne. Bijela sama po sebi privlači oko, ali ako slici dodate svijetli naglasak, prestat će biti solist i postat će dodatak ili pozadina. Uostalom, ovo je vrlo kompromisna boja.
  • Bež je nježna i što neutralnija, jer je boja gole kože. No, često ga nose imućni ljudi, pa se počelo povezivati ​​i s luksuzom. Ima puno nijansi, u tome čak i nadmašuje bijelu, samo se smeđa može usporediti sa svojom svestranošću. Kada slažete izgled s bež, izbjegavajte oštre boje. Dajte prednost svijetlim ili mekim nijansama koje će vaš izgled učiniti laganim i elegantnim.

  Podjela na tople i hladne nijanse odgovara godišnjim dobima. Zimske nijanse (plava, plava i ljubičasta) smatraju se hladnim, ljetne nijanse (crvena, žuta, narančasta) smatraju se toplim. Iako princip raspodjele boja ide mnogo dublje.

  Postoji mnogo složenih nijansi koje se mogu klasificirati i kao hladne i tople.

  Zelena je na granici jer ima najveći broj toplih i hladnih nijansi.

  Budući da svaka boja ima hladne i tople nijanse, pogledat ćemo svaku skupinu posebno.

  Hladno

  • Nijanse plave i ljubičaste s dodatkom bijele, crne ili crvene. Na primjer, azurna, kraljevska (kraljevsko plava), različka plava, kobalt i drugi. Ove boje kombiniraju se s hladnim ili neutralnim bojama ili zasićenim kontrastnim bojama.
  • Nijanse zelene se kreću od vrlo svijetle vodene do prodorno jarke tirkizne i malahitne. To uključuje mentu, mentol, žad, smaragd, sivo-zelenu.To su prilično stroge nijanse koje dobro izgledaju sa sivom, ružičastom, ljubičastom. Ako želite svijetao, nezaboravan izgled, nosite ih s crvenom, narančastom ili žutom.
  • Ružičaste uključuju sve nijanse koje potječu od magenta i ljubičaste. To su svježe boje koje se dobro slažu sa sivim, žutim, maslinastim, plavim, plavim i svim biljnim nijansama.
  • Sve pastelne boje ove boje se odnose na žutu.

  Topla

  • Tople nijanse plave su vrlo složene, obično s naznakama zelene, jer nastaju miješanjem sa žutom. To su plavo-zelena, tirkizna, aqua, traper, čelična, plavo-siva, pruska plava. Izgledi s ovim bojama su mekani i mirni. Najbolje ih je nadopuniti istim toplim tonovima.
  • U toplim bojama zelena se u potpunosti otkriva. Nijanse mogu biti žute ili maslinaste podtonove. Svjetlina nijansi u svakoj skupini mijenja se, ovisno o količini sive nečistoće. Ove boje podižu raspoloženje i ispunjavaju sliku mekim sjajem. Možete ih kombinirati i s hladnim i toplim bojama.
  • Od narančaste i crvene nastaju tople nijanse ružičaste. Sve su to boje s primjesom breskve, koralja, flaminga, jagode i lososa. Ove nijanse najbolje se kombiniraju s nježnim, svijetlim bojama, ali i otkrivaju u kombinaciji s hladnom plavom. Mogu se nositi s bež i smeđim bojama, maslinama, kaki, sivo-lila.
  • Žute su bogate i živahne, s crvenim, narančastim i smeđim tonovima. To uključuje marelicu, bananu, kukuruz, senf, šafran, limun, kanarinac, zlatni. Dobro izgledaju s toplim i hladnim bojama.

  Kombinacija kontrastnih boja

  Postoji 7 vrsta kombinacija kontrasta, a svaka kombinacija se sastoji od nekoliko vrsta kontrasta.

  • Po lakoći - tamna i svijetla odjeća kombiniraju se u jednom luku.
  • Po temperaturi - kombinacija hladnih i toplih nijansi. Može biti što hladniji i topliji, ili mekši, uz malu temperaturnu razliku. Na primjer, kao što je slučaj s pastelnim bojama.
  • Zasićenost - neutralne i složene ili prigušene nijanse koriste se u jednom izgledu.
  • Po veličini mrlje u boji - slika je izgrađena u neutralnoj shemi boja, uz dodatak svijetlih detalja. Najčešće je to košulja ili bluza, ali mogu biti i hlače, suknja. Koristeći ovu tehniku, možete skrenuti pozornost s nedostataka i usredotočiti se na dostojanstvo figure.
  • Mješavina komplementarnih boja. Da biste razumjeli ovaj kontrast, morate razumjeti koncept kotača boja, o kojem ćemo govoriti u nastavku. Temelji se na principu kombiniranja dijametralno suprotnih boja u jednoj slici.
  • Istodobni kontrast - kombinacija sive odjeće s višebojnim.

  Neobične opcije

  Kombiniranje naizgled nespojivih nijansi jedna s drugom može se činiti kao prilično težak zadatak. Možete početi s malim dodavanjem hrabrih dodataka svom izgledu.

  Na primjer, nadopuniti zelenu haljinu s parom lila cipela ili razrijediti jednobojni izgled mente ljubičastim pumpama. Dobro će izgledati haljina od šafrana s kobaltnim gležnjačama.

  Možete početi s malim, kombinirajući svoje omiljene boje koje se prije niste usudili kombinirati u jednu mašnu. Za te namjene savršena je crvena, koja se neočekivano otvara u društvu s lavandom, Barbie bojom ili nijansom ružičastog kvarca.

  Postupno će se na jednoj slici moći kombinirati ne dvije, već nekoliko svijetlih boja odjednom. Najbolje je koristiti čiste dugine boje kako biste nadopunili miran, nenametljiv izgled.

  Ako vam se neka od boja ne sviđa, jednostavno je uklonite iz svoje odjeće. Isto tako, pomoću kotača boja možete dodati bilo koju drugu boju.

  Kombinacije u gornjoj odjeći

  Crno

  Suprotno uvriježenom mišljenju, crna gornja odjeća nije prikladna za sve. Dobro izgleda na djevojkama sa svijetlim crtama lica, po mogućnosti na "zimskom" tipu boje, što se rijetko nalazi među slavenskim ženama. Ako nemate kontrastni izgled, bolje je zaboraviti na crni kaput. Crni kaput najbolje je nositi s crvenim ili bijelim dodacima.

  Smeđa

  Popularni su i smeđi kaputi, iako je za njih prilično teško odabrati pribor. Najbolje izgleda s plavom, možda zelenom ili žutom. Ne odlučuje se svaka djevojka na cipele i torbicu tako jarke boje, pa razmislite nekoliko puta prije nego što se odlučite za smeđu vanjsku odjeću.

  Siva

  Siva nije za svakoga, ali je ipak lakše uklopiti se u vaš ormar nego smeđa. Sivi kaput dobro će izgledati uz cipele i dodatke u bordo, vinskoj, grafitnoj nijansi. Između ostalog, svijetli pribor također ima gdje biti, pa je zanimljivo eksperimentirati s njim.

  Plava

  Ako želite kaput ove boje, zaboravite na jarko plavu, osim ako niste mlada školarka. Na djevojkama i ženama atraktivno izgledaju kaputi nebesko plave i plave boje. Nije teško odabrati cipele i pribor za takvu vanjsku odjeću, može biti sive ili bež-smeđe boje.

  Crvena

  Grimizni kaput, poput crne, prikladan je samo za vlasnike kontrastnog izgleda, a nije baš prikladan za svakodnevno nošenje. Želite li se odlučiti za crvenu, birajte razrijeđene nijanse. To može biti brusnica, šipak, trešnja, cinober.

  Možete pokupiti cipele i pribor u ružičastim, zelenim, plavim ili sivim nijansama. Zaboravite crnu ako ne želite izgledati kao fatalna femme. U pravilu, to nije uvijek prikladno u svakodnevnom životu.

  Zelena

  Zbog raznolikosti zelenih boja, apsolutno svaka djevojka može odabrati kaput zelene nijanse koji joj pristaje. Osim toga, to je jedina boja koja ide uz apsolutno sve!

  Za to možete odabrati cipele i pribor bilo koje boje, samo trebate malo eksperimentirati. Čak će i crna i smeđa, koje ne odgovaraju prethodnim bojama, ovdje biti prikladne. Stoga je zelena boja svakako vrijedna pažnje.

  Ružičasta

  Gornja odjeća gotovo svih nijansi ružičaste izgleda povoljno. Kao i kod zelene, morate odabrati pravu nijansu. To može biti losos, ružičasti kvarc, šokantno ružičasta, fuksija. Najbolje će se kombinirati s cipelama i dodacima u bež, žutoj i zelenoj boji.

  Koraljni

  Kaput u boji koralja izgleda vrlo ženstveno i elegantno, ovo je izvrsno rješenje za proljeće. Za njega možete pokupiti cipele i pribor plavo-plavih, pistacija, nijansi mente. Osjećat ćete se relevantno i svježe.

  Ljubičasta

  Kaput ili jakna od patlidžana ili šljive izgledaju povoljno na mnogim djevojkama, naglašavajući njihovu prirodnu ljepotu. Takvu vanjsku odjeću možete kombinirati s nijansama žute i zelene, ili srodnim bojama iz spektra.

  Izbor odjeće i obuće

  Crne cipele

  Kao iu slučaju gornje odjeće, postoji zabluda da su crne cipele univerzalne i prikladne za svaku odjeću. Naravno, crne cipele čine nogu malom, a imidž elegantnom, ali ne pristaju uz obojenu i svijetlu odjeću, koju danas najčešće preferiramo.

  Crne cipele su dobre za one lookove u kojima prevladava crna. To može biti poslovno odijelo, mala crna haljina ili možda sivo odijelo.

  Zaboravite na crne cipele, ako vašom mašnom prevladavaju smeđe boje, puno bolje joj pristaju bež ili smeđe odgovarajuće cipele.

  Bijele cipele

  Pokušajte nositi bijele cipele ako je bijela već prisutna na slici.Budući da bijela vizualno čini nogu većom, pokušajte izbjegavati bijele čizme i čizme koje su same po sebi dovoljno velike.

  Bijele cipele za ljeto spremite uz cipele s otvorenim prstima ili sandale s visokim potpeticama. Istina, to se ne odnosi na bijele tenisice koje su u kombinaciji s plavim trapericama već postale klasika.

  Glavni tabu - nemojte nositi bijele cipele s crnim hlačama ili trapericama, a još više, nemojte nositi crne tajice. Donji dio treba biti lagan i lagan, da odgovara cipelama.

  Šarene cipele

  Nosite li odjeću jarkih boja, nemojte uništavati originalnost izgleda crnim cipelama. Također, nemojte pokušavati odabrati cipele iz iste sheme boja kao, na primjer, haljina. Malo je vjerojatno da ćete uspjeti uskladiti ton, a ako "proletite" dodirom, činit će vam se da slika nije u potpunosti održiva.

  Za svijetlu haljinu morate odabrati svijetle cipele! Možete se usredotočiti na kotačić boja ili koristiti gotove neobične kombinacije koje smo gore spomenuli.

  No, ako još niste spremni za tako hrabar izgled, odaberite cipele u bež ili sivoj boji. Cipele u boji također su prihvatljive ako točno odgovaraju jednoj od boja prikazanih na slici. Kako ne biste promašili, oslonite se na čiste nijanse bez nečistoća, lakše ih je uskladiti s njima.

  Cipele u boji izgledat će dobro u mirnom, skromnom izgledu, održanom u osnovnoj shemi boja. Razrijedite sivu, bež, crnu ili tamnoplavu sa šarenim cipelama i dodacima.

  Kako se uskladiti s dodacima

  Torbice

  • Cipele i torba u jednoj boji prilično su konzervativna, zastarjela kombinacija. Ali savršen je za one koji preferiraju eklekticizam i živopisne slike. Na taj način vaše cipele i torba neće privlačiti puno pažnje, a drugi će se moći usredotočiti na vaš izgled. Ovo dobro funkcionira s klasičnom shemom boja - crna, smeđa, siva, tamnoplava, bež, možda crvena.
  • Najbolje je odabrati torbu ne za cipele, već za odjeću. Na primjer, za haljinu s uzorkom možete odabrati torbicu koja odgovara boji uzorka. Cipele ili torba mogu se točno uskladiti s bojom odjevnog predmeta, ali ne oba ova predmeta u isto vrijeme.
  • Da biste pokazali svoj individualni stil, miješajte ne samo boje, već i teksture.
  • Za cipele sa animalističkim ili cvjetnim printom možete odabrati torbu koja vam odgovara, ali ne iste boje. Upečatljiv primjer su cipele i dodaci s leopard uzorkom koji se ne mogu koristiti u jednom looku!
  • Ne biste trebali odabrati crnu torbu za svijetle cipele, dobit ćete osjećaj nedovršene slike. Bolje je odabrati obojeni pribor u drugoj boji, koji je dupliciran drugim komadom mašne.
  • Ako se kladite na bež ili crnu, pokušajte imati cipele i torbicu od različitih materijala. Kožne cipele i lakirani clutch, sandale od antilopa i tekstilna torba.
  • Lakirane cipele i dodaci u jednom looku loše su manire. Takav tandem izgleda ne samo apsolutno neukusno, već i vulgarno.

  stol

  Danas možete pronaći mnoge tablice koje će vam pomoći da shvatite rade li vaše odabrane boje zajedno. Zgodno je i fokusirati se na kotač boja, koji smo nekoliko puta spomenuli, a koji je prikazan u nastavku. Također vam predstavljamo tablicu, usredotočujući se na koju će vam biti lakše napraviti izbor i stvoriti skladne slike.

  Pravila kombinacije boja

  Ljeto

  Djevojke s ovim tipom boje imaju hladan ton kože, pa morate odabrati odjeću i pribor na takav način da nadoknadite ovaj nedostatak, a ne da ga naglašavate, inače će ten postati "kadaverozan".

  Ako ste “kontrastno ljeto”, važno vam je i da odaberete odjeću koja nije jarkih boja, jer vaš kontrast ionako neće izdržati (za razliku od zime). Dobro ćete izgledati i na tamnim nijansama koje nisu prikladne za obično ljeto.

  Dajte prednost hladnim ili neutralnim složenim nijansama koje će biti nastavak vašeg višebojnog tipa boja.

  Ove nijanse će vam odgovarati:

  • ljubičasta;
  • tamno ružičasta bez nečistoća;
  • tamno i blijedocrveno;
  • svijetlo i blijedo žuto;
  • plavo-zelena i žuto-zelena;
  • blijedo plava;
  • smeđa bez žutih primjesa;
  • ljubičasta;
  • sve neutralno osim tople bež.

  Jesen

  Djevojke ovog tipa boje mogu se promijeniti do neprepoznatljivosti, samo noseći odjeću druge boje. Topli ton kože omogućuje tople, hladne i neutralne tonove.

  Shema boja treba biti zasićena, izbjegavajte blijede pastelne boje. Odaberite složene boje, jer će čiste boje nadjačati vašu prirodnu privlačnost.

  Ove nijanse će vam odgovarati:

  • crvena pomiješana sa žutom;
  • naranča;
  • žuta s crvenim ili plavim podtonom;
  • zelena i plava, osim vrlo svijetle i vrlo blijede;
  • smeđa, osim tamne i blijede;
  • ljubičasta s dozom plave, sive ili smeđe boje;
  • neutralna, ali ne svijetla ili pastelna.

  Proljeće

  Budući da djevojke ovog tipa boje imaju topli medeni ton kože, mogu nositi odjeću u vrlo hladnim, srednjim i toplim bojama.

  Sam tip boje nije kontrastan, ali se može napraviti i ovako. Na primjer, stavljanje grimizne haljine na plavušu-Proljeće. Svijetla odjeća na bijeloj kožnoj pozadini izgledat će više nego kontrastno.

  Proljeće je savršeno za nježne slike, sve svijetle pastelne nijanse. Glavna stvar je da su boje čiste, bez primjesa sive. Također je važno izbjegavati tamne nijanse.

  Ove nijanse će vam odgovarati:

  • nježne nijanse ružičaste i fuksije;
  • sve nijanse crvene, osim tamne;
  • neke nijanse narančaste sa žutim ili ružičastim podtonom;
  • nijanse žute, osim vrlo svijetle;
  • većina nijansi zelene, osim tamnih i onih sa sivim podtonom, kao i svijetlozelene;
  • sve nijanse plave osim plavo-sive i plavo-sive;
  • svijetle nijanse smeđe sa žutim ili crvenim podtonom;
  • nijanse ljubičaste osim tamne i sivo-ljubičaste;
  • od neutralnih nijansi pristajat će vam mliječna i kremasta.

  Zima

  Sve svijetle, sočne nijanse koje pomažu otkriti njihovu prirodnu ljepotu prikladne su za djevojke s ovom vrstom boja.

  Ove nijanse će vam odgovarati:

  • duboka crna;
  • sve bogate osnovne nijanse;
  • hladne pastelne nijanse;
  • sve sočne privlačne nijanse: ljubičasta, limun, tirkizna, malina, fuksija, lila, azurna, sočna zelena, svijetlo crvena.

  Prekrasne kombinacije

  Pogledajmo za kraj lijepe neobične kombinacije koje će vam pomoći da se vizualno uvjerite da se ne trebate bojati kombinirati jarke boje u jednom looku. Eksperimentirajte i uspjet ćete!

  Narančasta, ljubičasta i zelena

  Malahitne hlače visokog struka, svijetli ljubičasti gornji dio koji se može zamijeniti za šljivu i narančasti blejzer. Odlično rješenje za zabavu i izlazak. Sliku nadopunjuju sandale s visokom petom koje odgovaraju hlačama, zlatni remen i mali zlatni spoj.

  Cigla, smeđa i kava s mlijekom

  Nije potrebno nositi svijetlu odjeću da biste dobili zanimljiv skladan izgled. Plave traperice, bijela majica, mliječni sako. Ništa posebno, zar ne? Ali izgled se dramatično mijenja zahvaljujući dodacima. Smeđi šešir, cappuccino pleteni šal i torba od cigle. Ispostavilo se da je to vrlo elegantna odjeća!

   Bobičaste nijanse

   Kupina i tamnocrvena

   Želite li dopadljiv i luksuzan izgled, u jedan look kombinirajte hlače zrelih bobica s košuljom od kupine. Kako ova kombinacija ne bi izgledala previše blistavo, upotpunite sliku kaputom boje kave koji će ublažiti izgled.

   Breskva i trešnja

   Zanimljiva kombinacija tamnozelene košulje, suknje od trešnje sunca i blejzera boje breskve. Sve nijanse su malo prigušene, tako da se ne spore s izgledom. Izgled nadopunjuju crne cipele s šiljastim vrhom i crno-bijeli clutch.

    Pijesak i crvena

    U ležernom ljetnom izgledu, pješčana suknja do poda savršeno se kombinira s tankim crvenim džemperom. Look nadopunjuju smeđe sandale i cvjetni clutch. Mekan, opušten izgled za svaki dan.

    Ciklama i zelena

    U jednom izgledu, srodne nijanse ljubičaste savršeno su kombinirane, razrijeđene haljinom sočne zelene nijanse. Izvrsno rješenje kada svoj svakodnevni izgled želite ispuniti jarkim bojama.

     Ljubičasta i deva

     Vrlo nježan proljetni look. Lila skinny, blijedoplava košulja, deva kaput i leopard pumpe, koje u ovom looku ne izgledaju nimalo vulgarno, ali vrlo stilski.

     Patlidžan i zlatni

     Danas su u modi cipele i dodaci od metalik kože, pa će zlatne cipele biti izvrstan dodatak večernjoj haljini, na primjer, nijansi patlidžana. Izgled će upotpuniti privjesak na dugom lančiću i clutch, ukrašen šljokicama.

      Vapno i čelik

      Kada želite jarke boje, mirnom casual looku dodajte kaput boje limete. A kako bi izgled bio još spektakularniji, obujte čamce u metalik čeličnoj boji.

      Oker i čokolada

      Nijanse žute i smeđe izgledaju spektakularno u jednom izgledu. Metalne cipele i dodaci pomažu razrijediti izgled. Izgled će biti prikladan u svakodnevnom životu i prikladan za posebnu priliku.

      Losos i močvara

      Neočekivana kombinacija koja izgleda sjajno u jednom looku. Suknja od sunca boje lososa i košulja boje močvare. Cipele i torbica usklađeni su s bojom košulje, tako da suknja služi kao svijetla točka slike, usredotočujući se na sebe. Ovu tehniku ​​vrijedi uzeti u službu ako želite dodati volumen koji nedostaje bokovima.

      Prašnjava ruža i mliječna

      Ljepota ovog izgleda je korištenje uniseks odjeće u nježnim pastelnim nijansama. Mliječni džemper, prašnjava jakna u boji ruže, svijetloplave traperice i cipele s niskom petom boje konjaka. Ispada zanimljiva igra kontrasta, ne boja, već oblika.

      Konjak i vanilija

      Još jedan nježan djevojački pogled. Suknja i gornji dio boje vanilije, odgovarajuće sandale, torbica i remen u boji konjaka. Izgled je stvarno ispao “vanilija”, pomalo djetinjast, ali je super za prvi spoj.

      jantar

      Jantarna haljina savršena je za lagani ljetni look. Izgledat će sjajno na djevojkama s tipom boje "Jesen". Možete ga nadopuniti smeđim sandalama i torbicom s dugim remenom.

      I još mnogo zanimljivih slika.

      bez komentara

      Moda

      ljepota

      Kuća